Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Onnellisten aika

Days of Heaven 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1978Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 87239EAN: 6415015508023

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

”­Jos ih­mi­sil­le ker­too jo­tain, he al­ka­vat juo­ruil­la”.

”­Jos ih­mi­sil­le ker­too jo­tain, he al­ka­vat juo­ruil­la”. Kaik­kea se köy­hyys teettää. Tämä voi­si ol­la suo­ma­lais­ten siir­to­lais­ten ta­ri­na 1910-lu­vun lo­pun Yh­dys­val­lois­ta. Su­si­pa­ri ja mie­hen nuo­ri tyttö vaih­ta­vat Chi­ca­gon su­la­tot kes­kilän­nen maa­ta­lous­kol­hoo­sei­hin. Mies (Ric­hard Ge­re ural­laan har­vi­nai­ses­sa kun­non roo­lis­saan) hou­kut­te­lee nai­sen­sa (B­roo­ke Adam) vaa­ral­li­sil­le teil­le huo­ma­tes­saan isännän kuo­le­van pian. Ma­lic­kin sääs­te­liään uran hil­jai­sia voit­ta­ja­teok­sia. Tun­tei­siin ve­toa­va, mut­ta en­nen kaik­kea vi­suaa­li­ses­ti vai­kut­ta­va elo­ku­va, ai­na lä­hellä luon­toa ku­ten oh­jaa­jal­la on ol­lut ta­pa­na.
Laa­du­kas ku­va ja ää­ni­rai­ta. Ai­koi­naan 70 mm:l­le ku­vat­tu elo­ku­va pää­see oi­keuk­siin­sa, mut­ta lie­nee edel­leen ran­kas­ti kro­pat­tu. Ekst­rois­sa trai­le­ri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy