Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Karvakamut

Open Season 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2006Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 203656EAN: 5051160199979

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ko­ti­kar­hu op­pii pois pos­lii­nipöntöltâ ja löytää uu­den per­heen ja luon­nonlä­hei­semmän elämän metsän sii­mek­sestä.

Ko­ti­kar­hu op­pii pois pos­lii­nipöntöltâ ja löytää uu­den per­heen ja luon­nonlä­hei­semmän elämän metsän sii­mek­sestä. Pe­rin­teitä kun­nioit­ta­va ta­ri­na veis­te­lee vet­reäs­ti vit­sejä ur­baa­nin uu­sa­vut­to­muu­den säväyttämästä ta­kai­sin luon­toon -a­se­tel­mas­taan. Pe­rin toi­mi­vaa ko­ko per­heen viih­dettä, jos ei nyt eri­tyi­sen oma­lei­mais­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

DVD:n tavoin korkeatasoinen kuva ja ääni, mutta nyt entistä levollisemmassa kuosissa. Myös häviöllinen Dolby Digital 5.1 soi puhtaasti, eikä häviötöntä ääniraita tällä kertaa kaipaa. Kielivaihtoehtoina sekä alkuperäiskieli englanti että suomi. Ekstroissa mm. kommenttiraita, making of -koosteita (23 min.), raaka-animoituja poistettuja kohtauksia (2 min.), musiikkivideo, otteita kuvakäsikirjoituksesta ja pelejä. Lisäksi mukana on lyhyelokuva "Boog and Elliot's Midnight Run" (HD 5 min.). (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy