Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Batman & Robin

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: Sandrew MetronomeKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew Metronome) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vielä ker­ran Got­ham Ci­ty!

Vielä ker­ran Got­ham Ci­ty! Sar­ja al­kaa jo väsähtää. Geor­ge Cloo­ney vaih­toi val­koi­sen ta­kin mus­taan tri­koo­seen. Pa­rin tun­nin sänkä­par­ta ei sentään re­ho­ta naa­mion al­ta.
Dark Knight -i­ma­go pe­rus­tui aja­tuk­seen, et­tei tässä mitään epäi­lyttä­viä ro­bi­ne­ja tar­vi­ta. Jo edel­li­sessä Ro­bi­nin kos­tuu­mia hy­pis­tel­leen Ch­ris O'­Don­nel­lin on­nek­si hä­net kui­ten­kin kai­vet­tiin taas kaa­pis­ta ja pääs­tet­tiin jo­pa ot­sik­koon.
E­lo­ku­van al­ku on kuin nah­ka­fe­ti­sis­tien tai­vaas­ta: ki­reitä etu- ja ta­ka­muk­sia. Iso-Ars­kan vii­mei­nen huip­puo­sa Jää­mie­henä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva, joka on kuitenkin matted eli rajoitettu. Äänessä riittää sävyjä ja voimaa. Faktaruutuja. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy