Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Star Trek IV - The Voyage Home

Star Trek IV - aikamatka 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1986Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

A­va­ruus­mat­kan Spock, Leo­nard Ni­moy, on­nis­tuu elo­ku­vaoh­jaa­ja­na pal­jon pa­rem­min kuin esi­mie­hensä kap­tee­ni Kirk, Wil­liam Shatt­ner.

A­va­ruus­mat­kan Spock, Leo­nard Ni­moy, on­nis­tuu elo­ku­vaoh­jaa­ja­na pal­jon pa­rem­min kuin esi­mie­hensä kap­tee­ni Kirk, Wil­liam Shatt­ner. Tällä ker­taa hae­taan ryhä­va­las men­nei­syy­destä, jot­ta maa pe­las­tui­si.
Haus­ka ku­ten tähän sci­fi-kaa­no­niin kuu­luu­kin. Myös va­ka­va: on­ko yk­silön vai yh­teisön etu tär­kein. Eko­lo­gi­nen­kin jos mikä.

Kuva, ääni & ekstrat

Pehmeä ja hieman rauhaton kuva. Ei juurikaan aliasing-välkyntää. Latteahko 5.1-ääniraita. Ekstroissa 15 min mainosdokumentti ja traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy