Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Life

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2017Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
4K HDR 2.39
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7330031002197

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tek­ni­ses­ti na­pak­ka, mut­ta ta­ri­nal­taan kun­nian­hi­mot­to­man ge­nee­ri­nen ava­ruusjännä­ri aset­taa kan­sainvä­li­sen ava­ruu­sa­se­man tut­ki­jat nenä­tys­ten Mar­sin pin­nal­ta kai­ve­tun or­ga­nis­min kans­sa.

Tek­ni­ses­ti na­pak­ka, mut­ta ta­ri­nal­taan kun­nian­hi­mot­to­man ge­nee­ri­nen ava­ruusjännä­ri aset­taa kan­sainvä­li­sen ava­ruu­sa­se­man tut­ki­jat nenä­tys­ten Mar­sin pin­nal­ta kai­ve­tun or­ga­nis­min kans­sa. Hor­rok­ses­taan herä­tet­ty mars­si­lai­nen me­ritäh­ti tun­tuu eris­tyk­sestään huo­li­mat­ta näh­neen kaik­ki Hol­lywoo­din tuot­ta­mat jännä­rit gen­ressään, eikä ai­kai­le seu­ra­ta näi­den ja­lanjäl­jissä.
Miljöö piir­tyy us­kot­ta­vas­ti, mut­ta jos ta­ri­na on kli­seistä hä­pei­lemättä uu­tet­tu jäävät myös hen­kilö­hah­mot pök­kelöi­den kiil­to­ku­vien ta­sol­le. Lievä hah­mo­jen hölmöi­ly kuu­luu to­ki gen­reen, ja se pal­ki­taan vääjäämättä kuo­le­mal­la, mut­ta tässä me­kaa­ni­sen san­ka­ril­li­ses­ti toik­ka­roi­vat ja ajoit­tain fi­lo­so­fi­ses­ti jo­ri­se­vat hah­mot an­sait­se­vat päästä hen­gestään. Evo­luu­tio va­lit­see mars­si­lai­sen, ja hyvä niin.

Kuva & ääni

2K:na masteroitu kuva ei edusta aitoa 4K:ta, mutta jälki on erinomaisen HD:n tasoa. Paikoin upean terävä kuva on kylmän värikylläinen ja filmimäisen rakeisesta ilmeestään huolimatta huoliteltu ja vakaa. HDR-väritoisto antaa tälläkin kertaa 4K-skaalatulle kuvalle mukavasti lisäiskua. Verrattain seesteinen ääniraita tasapainoilee tutkijankammion ja kidutuskammiom välillä luoden silauksen tunnelmaa.

Ekstrat

4K-version lisäksi boksista löytyy myös elokuvan HD-versio omalla levyllään. Ekstroiksi löytyy HD-levyltä poistettuja kohtauksia, videopäiväkirja ja kolme koostetta. (IJ)
20/08/2017

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy