Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Ocean's Thirteen

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2007Kesto: 122 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 204801EAN: 7321946139177

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

Toi­nen jat­ko-o­sa ot­taa as­ke­leen oi­keaan suun­taan jättämällä me­ta­ta­son sisä­pii­ri­kik­kai­lut ja puo­li­vil­lai­sen ta­ri­nan­ke­hit­te­lyn taak­seen ja on taas ilah­dut­ta­va esi­merk­ki ajat­te­le­vas­ta ri­kosjännä­ristä.

Toi­nen jat­ko-o­sa ot­taa as­ke­leen oi­keaan suun­taan jättämällä me­ta­ta­son sisä­pii­ri­kik­kai­lut ja puo­li­vil­lai­sen ta­ri­nan­ke­hit­te­lyn taak­seen ja on taas ilah­dut­ta­va esi­merk­ki ajat­te­le­vas­ta ri­kosjännä­ristä. Ai­van al­ku­peräi­sen ta­sol­le ei päästä, mut­ta kauas­kaan ei jäädä.
Nyt­kin on ky­se kos­tos­ta, mut­ta oi­kein päin kään­net­tynä sillä vas­taa­not­ta­ja­na on kie­ro ka­si­no­po­mo (Al Pa­ci­no), jo­ka on roh­jen­nut ku­vi­tel­la pys­tyvänsä vedättämään yhtä Ocea­nin ka­ve­reis­ta. Kiis­ta­ka­pu­la­na on tu­li­terä ka­si­no, jos­ta tu­lee si­ten myös kos­ton luon­te­va vä­li­kap­pa­le. Juo­ni ei herätä ykkö­so­san kal­tais­ta va­rauk­se­ton­ta ihai­lua, mut­ta avau­tuu riittävän vai­heik­kaas­ti ja jou­he­vas­ti ol­lak­seen viih­dyttävä.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva on miellyttävän terävä ja väritoistoltaan vivahteikas, joskin paikoin hieman ylipalanut. Kohina on huomattavaa, muttei häiritsevää, ja roskaakaan ei pistä silmään. Ääniraita hallittu ja eloisa, mutta sisällöllisesti musiikkiraidaltaan hillitympi kuin olisi voinut toivoa. Ekstroissa ohjaajan ja käsikirjoittajien kommenttiraita, dokumentti todellisesta ryöstöstä, poistettuja kohtauksia, tuottajan kasinokierros ja dokumentti Las Vegasista. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy