Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Total Recall - Ultimate Rekall Edition

Total Recall - unohta tai kuole 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1990Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 1.85*
Ääniraita: DTS-HDMA 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 96814EAN: 5050582907957

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

P­hil­lip K. Dic­kin ro­maa­niin "We Can Re­mem­ber It For You Who­le­sa­le" pe­rus­tu­va tie­teis­seik­kai­lu mie­hestä, jo­ka os­taa egot­ri­pin muis­ti-imp­lant­ti­na ja herää mar­si­lai­sen vas­ta­rin­ta­seik­kai­lun pääo­sas­sa.

P­hil­lip K. Dic­kin ro­maa­niin "We Can Re­mem­ber It For You Who­le­sa­le" pe­rus­tu­va tie­teis­seik­kai­lu mie­hestä (Ar­nold Sc­hwar­ze­neg­ger), jo­ka os­taa egot­ri­pin muis­ti-imp­lant­ti­na ja herää mar­si­lai­sen vas­ta­rin­ta­seik­kai­lun pääo­sas­sa. Näppäränä ku­jan­juok­su­na al­ka­va ta­ri­na muun­tau­tuu kos­mi­sek­si sa­la­juo­nek­si, jo­ka pe­rus­tuu ah­neu­del­le, mut­ta löytää lo­pul­ta hu­maa­ne­ja ja yllättävän vih­reitä ar­vo­ja.
E­lo­ku­van tu­le­vai­suu­den vi­sio on tek­ni­siltä puit­teil­taan haus­kan an­tiik­ki­nen pel­ti­kot­te­ro­mai­si­ne au­toi­neen ja möhkä­lemäi­si­ne läppä­rei­neen ja vi­deo­soit­ti­mi­neen, mut­ta it­se eri­kois­te­hos­teet eivät näytä puo­lek­si­kaan huo­noil­ta ar­mot­to­mas­ta terävä­piir­to­ku­vas­ta huo­li­mat­ta.

Kuva & ääni

Aiemman Special Editionin tavoin kuva on taltioitu MPEG-4 AVC -muodossa. Kannen mukaan kyseessä on uudelleen masteroitu versio, mikä tarkoittaisi jo toista uutta HD-käsittelyä tälle elokuvalle kun ensimmäinen Blu-ray-versio tarjoiltiin VC-1-formaatissa. Tällä kertaa lähtökohtana ovat toimineet alkuperäiset filminegatiivit, joiden käyttöä itse ohjaaja on ollut valvomassa. Jälkeä ei erehdy luulemaan uunituoreeksi HD-kuvauksi, mutta anti on kauniin filimäistä, miellyttävän erottelevaa ja oleellisilta osin moitteettoman vakaata. Ääniraita on puhdas, selkeä ja hillityssä määrin myös tilava. Leikkaamaton versio.

Ekstrat

Ekstrojen määrä on kasvanut versio versiolta. Nyt mukana on ohjaajan ja Schwarzenneggerin erinomainen kommenttiraita, kuvaussuunnittelija Jost Vacanon ja Marko Kregelin asiallinen kommenttiraita (saksaksi englanninkielisin tekstein), uusi ohjaajan haastattelu (35 min.), making of (8 min.), traileri, kuvagalleria, näytteitä restauroinnista (5 min.) ja mainiot koosteet tarinan evoluutiosta (31 min.), erikoistehosteiden ongelmista (24 min.), tieteiskirjallisuudesta (10 min. ranskaksi suomenkielisin tekstein) ja erikoistehoisteista ulkopuolisten silmin (17 min. ranskaksi). (IJ)
28/02/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy