Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

My Favorite Martian

Maanmainio marsilainen 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ei mi­tenkään maan­mai­nio läm­mit­te­ly van­has­ta tv-­sar­jas­ta, jol­la oli jon­kin­mois­ta camp-ar­voa ame­rik­ka­lai­sil­le.

Ei mi­tenkään maan­mai­nio läm­mit­te­ly van­has­ta tv-sar­jas­ta, jol­la oli jon­kin­mois­ta camp-ar­voa ame­rik­ka­lai­sil­le.
Mu­ka­va kaar­ti, Pa­luu tu­le­vai­suu­teen -sar­jan Ch­ris­top­her Lloyd, Jeff Da­niels, Da­ryl Han­nah ja Eli­za­beth Hur­ley pe­las­ta­vat, mitä voi­vat.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy