Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Kilpajuoksu Taikavuorelle

Race to Witch Mountain 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2009Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: DisneyKuva:
1080p 1.85*
Ääniraita: DTS HD5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 209200EAN: 8717418212612

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kun 1970-­lu­vun lap­sil­la ei ol­lut juu­ri­kaan va­lin­nan­va­raa, Tai­ka­vuo­ri-e­lo­ku­vat ve­to­si­vat UFO-­vil­li­tyk­sen kie­hues­sa pa­him­mil­laan ai­na Suo­men Pu­dasjär­veä myö­ten ja Dä­ni­ke­nin ko­hu­kir­jo­jen sii­vittäessä il­miötä.

Kun 1970-lu­vun lap­sil­la ei ol­lut juu­ri­kaan va­lin­nan­va­raa, Tai­ka­vuo­ri-e­lo­ku­vat ve­to­si­vat UFO-vil­li­tyk­sen kie­hues­sa pa­him­mil­laan ai­na Suo­men Pu­dasjär­veä myö­ten ja Dä­ni­ke­nin ko­hu­kir­jo­jen sii­vittäessä il­miötä.
Uu­sin­ta­ver­sio tun­tuu pe­rin jäykältä. Sinänsä lähtö­koh­ta on ai­ka hyvä. Ku­ka­pa tak­si­kus­ki (Dway­ne John­son) ei ha­luai­si tu­tus­tua pa­riin ka­ka­raan ul­koa­va­ruu­des­ta tylsän työnsä pi­ris­tyk­sek­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa 23 min. poistetut kohtaukset, 4 min. epäonnistuneita otoksia ja 8 min. dokumentti. Mukana on myös DVD-versio erillisenä levynä. (PS)
11/11/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy