Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Signs

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2002Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
1080p 1.85*
Ääniraita: PCM
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 104713EAN: 8717418157616

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

"­Ve­si van­hin voi­te­his­ta".

"Ve­si van­hin voi­te­his­ta". Us­kon­sa me­nettä­nyt pap­pi (Mel Gib­son) kamp­pai­lee per­heensä kans­sa vai­mon­sa kuo­le­man ja ul­koa­va­ruu­des­ta tu­le­van uhan edessä. Se­littää jän­nittävällä ta­val­la jenk­ki­pel­loil­le il­mes­ty­vien au­kioi­den ar­voi­tus­ta. Teh­ty pie­tee­tillä, luot­taen psy­ko­lo­gi­seen jän­ni­tyk­seen, mut­ta vain juu­ri ja juu­ri neljä täh­teä.
Uu­sin­ta­kier­rok­sel­la ikävä kyllä tämä rea­li­soi­tui kol­men täh­den ko­ke­muk­sek­si. Lo­pul­ta jäl­jel­le jäi vain hyvä mie­li siitä, että täh­den­len­nok­si jää­nyt nuo­ri oh­jaa­ja ku­mar­si haus­kal­la ta­val­la 1950-lu­vun scien­ce fic­tion -e­lo­ku­van ala­la­jil­le, jos­sa Neu­vos­to­lii­ton uh­ka pro­ji­soi­tiin ava­ruu­so­len­to­jen hyökkäyk­seen.

Kuva, ääni & ekstrat

Visuaalisesti elokuva ei ole lajityyppinsä huomioon ottaen erikoinen, mutta ohjaajalle tyypilliseen tapaan äänimaailma soi jännittävästi. Tarkkuus nousee vanhan DVD-laitoksen yli, mutta alkupolven BD:nä taso ei pysy kautta linjan. Alkupanerointi suorastaan valuu kuva-alan yli. Ääniraitana on välivaiheen ratkaisu, toimiva PCM, mutta myös DTS ja DD5.1 löytyvät. Ekstroissa on 61 min. dokumenttia, 8 min. poistettuja kohtauksia, kuvakäsikirjoituksia eri ääniraidoin, kommenttiraita ja näyte ohjaajan pikkupoikana tekemästä hauskasta Alien-elokuvasta. (PS)
07/02/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy