Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Freejack

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen Anakorfinen 2.37*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ro­bert Sc­heck­leyn ro­maa­nis­sa Im­mor­ta­li­ty, Inc.

Ro­bert Sc­heck­leyn ro­maa­nis­sa Im­mor­ta­li­ty, Inc. tu­le­vai­suu­den rik­kaat hank­ki­vat uu­den, ul­jaan ke­hon­sa men­nei­syy­destä, jol­loin saas­teet eivät ole vielä pi­lan­neet kuo­ria.
Yk­si huo­noim­mis­ta tie­tei­se­lo­ku­vis­ta. An­nik­si jää oi­keas­taan vain se hu­vit­ta­va asia, että Mick Jag­ger ja Da­vid Jo­han­sen esiin­tyvät sa­mas­sa elo­ku­vas­sa. Jäl­kimmäi­nen oli ai­koi­naan New York Doll­sis­sa pi­la­hah­mo Jag­ge­ris­ta, kun ki­ta­ris­ti John­ny Thun­ders pa­ro­dioi Keith Ric­hard­sia. Vielä kun mu­kaan oli­si pes­tat­tu Ste­ven Ty­ler.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas, hyvin laaja kuva. Hieman laimeat värit. Ääniraita suosii metallinkylmiä soundeja. Ekstroissa traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy