Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Total Recall

Total Recall - unohta tai kuole 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1990Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
VC1 1.85*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 96814EAN: 5050582604016

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

P­hil­lip K. Dic­kin ro­maa­niin "We Can Re­mem­ber It For You Who­le­sa­le" pe­rus­tu­va tie­teis­seik­kai­lu mie­hestä, jo­ka os­taa egot­ri­pin muis­ti-imp­lant­ti­na ja herää mar­si­lai­sen vas­ta­rin­ta­seik­kai­lun pääo­sas­sa.

P­hil­lip K. Dic­kin ro­maa­niin "We Can Re­mem­ber It For You Who­le­sa­le" pe­rus­tu­va tie­teis­seik­kai­lu mie­hestä (Ar­nold Sc­hwar­ze­neg­ger), jo­ka os­taa egot­ri­pin muis­ti-imp­lant­ti­na ja herää mar­si­lai­sen vas­ta­rin­ta­seik­kai­lun pääo­sas­sa. Näppäränä ku­jan­juok­su­na al­ka­va ta­ri­na muun­tau­tuu kos­mi­sek­si sa­la­juo­nek­si, jo­ka pe­rus­tuu ah­neu­del­le, mut­ta löytää lo­pul­ta hu­maa­ne­ja ja yllättävän vih­reitä ar­vo­ja.
E­lo­ku­van tu­le­vai­suu­den vi­sio on tek­ni­siltä puit­teil­taan haus­kan an­tiik­ki­nen pel­ti­kot­te­ro­mai­si­ne au­toi­neen ja möhkä­lemäi­si­ne läppä­rei­neen ja vi­deo­soit­ti­mi­neen, mut­ta it­se eri­kois­te­hos­teet eivät näytä puo­lek­si­kaan huo­noil­ta ar­mot­to­mas­ta terävä­piir­to­ku­vas­ta huo­li­mat­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvakohina on voimakasta ja jatkuvaa, mutta jälki on kiistatta kokolailla eri kaliberia kuin aiempi DVD. Nyt jälki on kauttaaltaan miellyttävän tarkkaa ja luonnollista tuoden silmiinnähden nuortuneet näyttelijät paikoin erehdyttävän välittömästi lähelle. Kuvasuhde ei ole kannessa mainittu 2.35:1 vaan aiemmista julkaisuista tuttu 1.85:1. Ääniraita on puhdas, selkeä ja hillityssä määrin myös tilava. Leikkaamaton versio. Ekstroissa kaksi suppeaa testiä kuvan ja äänen asetusten tekemiseen. (IJ)
06/06/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy