Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ocean’s Twelve

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

E­ri­no­mai­sen ykkö­so­san jäl­keen jär­kyttävä pet­ty­mys, jon­ka kruu­naa täy­sin jär­jetön ja ta­ri­nan kan­nal­ta ai­van liian mer­kittävään roo­liin pää­sevä me­ta­koh­taus, jos­sa Ju­lia Ro­berts näyt­te­lee Ju­lia Ro­bert­sia.

E­ri­no­mai­sen ykkö­so­san jäl­keen jär­kyttävä pet­ty­mys, jon­ka kruu­naa täy­sin jär­jetön ja ta­ri­nan kan­nal­ta ai­van liian mer­kittävään roo­liin pää­sevä me­ta­koh­taus, jos­sa Ju­lia Ro­berts näyt­te­lee Ju­lia Ro­bert­sia. Ei kui­ten­kaan ai­van tu­si­nae­lo­ku­va. Mai­nion näyt­te­lijä­kaar­tin ede­sot­ta­muk­sia on haus­ka seu­ra­ta, vaik­ka ta­ri­na ykkö­so­san saa­liin pa­laut­ta­mi­ses­ta on hu­tais­tu, eikä imp­ro­vi­soi­tu to­teu­tus yllä hen­geltään aiem­paan vei­ja­ri­mai­suu­teen kuin het­kittäin.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita, mutta ei mitään referenssitasoa. Kuvakohinaa esiintyy yllättävän paljon. Ekstroissa traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy