Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Purppuravyöhyle

Crimson Tide 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1995Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
MPEG-4 AVC 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 99337EAN: 8717418123833

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Cai­nen ka­pi­nas­ta tu­tun Kap­tee­ni Quee­gin ta­voin se­koa­va ydin­su­kel­lus­ve­neen kip­pa­ri ja förs­ti ovat saa­neet käs­kyn lä­hettää oh­juk­set vi­hol­lis­tu­ki­koh­taan, kun ka­pi­nal­lis­ten su­bi hyökkää.

Cai­nen ka­pi­nas­ta tu­tun Kap­tee­ni Quee­gin ta­voin se­koa­va ydin­su­kel­lus­ve­neen kip­pa­ri (Ge­ne Hack­man) ja förs­ti (Den­zel Was­hing­ton) ovat saa­neet käs­kyn lä­hettää oh­juk­set vi­hol­lis­tu­ki­koh­taan, kun ka­pi­nal­lis­ten su­bi hyökkää. Tuot­ta­ja Bruck­hei­me­rin ry­tinöistä pa­ras. Ä­lyttö­myy­det ovat mi­ni­missä. An­taa ai­ka hei­kon ku­van me­ri­voi­mien mo­raa­lis­ta. Elo­ku­van vii­mei­set mi­nuu­tit ovat hy­vin ällöt.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva täyttää kaikki hyvän teräväpiirtokuvan vaatimukset. Jälki on käytännössä moitteettoman levollista, väritoistoltaan hiottua ja tarkkuudeltaan miltei kärkikastia. Ääniraita ei tyydy vain viestinviejäksi dialogivetoiselle tarinalle, vaan luo tehokkaasti tunnelmaa genreä myötäilevällä Hans Zimmerin musiikkilla ja tilaan hyvin levittäytyvillä tehosteilla. Ekstroissa perinteinen making of (20 min.), hilpeää sekoilua kuvauksista (10 min.) ja poistettuja kohtauksia (6 min.). Ekstrat on tekstitetty suomeksi. (PS/IJ)
03/11/2008
03/11/2008
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy