Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Julma maa

Badlands 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1973Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pitkäk­si ai­kaa en­nen The Thin Red Li­ne -e­lo­ku­vaa vaien­neen oh­jaa­ja Ter­ren­ce Ma­lic­kin mai­ne pe­rus­tuu tähän uraauur­ta­vaan, vain 700 000 dol­la­ria mak­sa­nee­seen la­ko­nian klas­sik­koon.

Pitkäk­si ai­kaa en­nen The Thin Red Li­ne -e­lo­ku­vaa vaien­neen oh­jaa­ja Ter­ren­ce Ma­lic­kin mai­ne pe­rus­tuu tähän uraauur­ta­vaan, vain 700 000 dol­la­ria mak­sa­nee­seen la­ko­nian klas­sik­koon. Mo­ni­ta­soi­nen, yk­sin­ker­tai­sim­mil­laan ame­rik­ka­lai­sen unel­man ir­vo­kas ku­va: on ol­ta­va jo­tain ja no­peas­ti.
Jim­my Dea­nia api­noi­van ros­ka­kus­kin roo­li mer­kit­si lä­pi­mur­toa Mar­tin Shee­nil­le. Jo 31-vuo­tias näyt­te­lijä esit­ti 19-vuo­tias­ta psy­ko­paat­tia ja mas­sa­mur­haa­jaa. Myös Sis­sy Spa­ce­kin roo­li­suo­ri­tus häikäi­see naii­vi­na ja pas­sii­vi­se­na tyttöystävänä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää mukavan pehmeältä ja tasapainoiselta. Alkutekstien kuvasuhde ei ole yhtä laaja kuin myöhemmin, joten kuvaa on voitu kropata hieman. Ääniraita on miksattu kuudelle kanavalle pieteetillä. R1-versiossa oli mukana elokuva 1.33:1-kuvasuhteella, muttei dokumenttia. Tässä on mukana peräti 23 min. dokumentti "Absence of Malick". Siitä selviää, että ohjaaja pyörähtää ovikohtauksessa cowboyhattu päässään ja mustavalkoisessa osiossa trenssi päällään. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy