Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Bullitt

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1968Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Et­sivä Frank Bul­litt on Ste­ve Mc­Quee­nin tun­ne­tuim­pia roo­le­ja.

Et­sivä Frank Bul­litt on Ste­ve Mc­Quee­nin tun­ne­tuim­pia roo­le­ja. Klas­si­kok­si elo­ku­va on nous­sut näyttävän ta­kaa-a­jo­koh­tauk­sen­sa an­sios­ta. Mc­Queen ajoi it­se vä­ki­vah­vaa Ford Mus­tan­gia, jon­ka vas­taa­va vuo­si­mal­li nou­si kuin it­sestään ikik­las­si­kok­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Erinomainen featurette "Steve McQueen's Commitment To Reality", jossa näytetään, miten legendaarinen ajokohtaus syntyi. Traileri. Akatemiakoosta rajattiin 1.85:1 teatterilevitykseen.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy