Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The World Is Not Enough

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1999Kesto: minuuttia
Julkaisija: MGM 
  
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (MGM) ellei toisin mainita.

Elokuva

Na­pak­ka toi­min­ta­seik­kai­lu pa­laut­taa us­kon Ja­mes Bon­diin ole­mal­la so­pi­van fan­tas­ti­nen, mut­ta myös viih­dyttävän tiuk­kasä­vyi­nen dek­ka­ri.

Na­pak­ka toi­min­ta­seik­kai­lu pa­laut­taa us­kon Ja­mes Bon­diin ole­mal­la so­pi­van fan­tas­ti­nen, mut­ta myös viih­dyttävän tiuk­kasä­vyi­nen dek­ka­ri.
Bond seu­raa nenäänsä kes­kel­le öl­jy­put­ki­han­ket­ta, jon­ka pää­pi­rul­la on ehkä luo­ti päässä, mut­ta silmä sil­ti tiu­kas­ti po­kaa­lis­sa. Muis­ti­ku­vis­sa tämä näyttäy­tyi lap­sel­li­se­na toi­min­tahörhöi­lynä, mut­ta uu­del­la kat­se­lu­ker­ral­la me­no pal­jas­tuu­kin ver­rat­tain veträk­si bon­dik­si. Pier­ce Bros­na­nin agent­tiu­ral­la tämä on lo­pul­ta jo­pa va­lo­pilk­ku, su­la­va ja ener­gi­nen epi­so­di, jos­sa tun­tuu vieläpä ole­van hi­tu­nen jär­keä ja ri­paus vaa­dit­tua vei­ja­ri­mai­suut­ta.

Kuva & ääni

Erinomainen kuva on vakaa ja luonteva, väritoistoltaan miellyttävän jäsentynyt ja erottelukyvyltään asiallinen. Energinen ja läsnäoleva ääniraita pitää tunnelman tiukkana ja dialogin luonnollisena.

Ekstrat

Kyseessä on brittipainos, joka on identtinen suomalaisen julkaisun kanssa. (IJ)
15/02/2021
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy