Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Mean Girls 2

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2010Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 252750EAN: 733243103553

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Isänsä liik­ku­van työn vuok­si kou­lus­ta toi­seen vael­ta­nut tyttö on tot­tu­nut tu­le­maan toi­meen omil­laan, mut­ta ei pys­ty kat­so­maan si­vus­ta kun kou­lun ku­nin­ga­tar jen­gei­neen pom­pot­taa kaik­kia päänsä mu­kaan.

Isänsä liik­ku­van työn vuok­si kou­lus­ta toi­seen vael­ta­nut tyttö on tot­tu­nut tu­le­maan toi­meen omil­laan, mut­ta ei pys­ty kat­so­maan si­vus­ta kun kou­lun ku­nin­ga­tar jen­gei­neen pom­pot­taa kaik­kia päänsä mu­kaan. Va­sa­ra ja nau­la, jo­ka ei suos­tu muot­tiin joh­ta­vat vääjäämättä yh­tee­not­toon. Kam­pan­jan al­ku­peräi­set ar­vot uh­kaa­vat unoh­tua so­dan tuok­sin­nas­sa, mut­ta lo­pul­ta peh­meät ar­vot ystä­vyys, rak­kaus ja per­he ot­ta­vat paik­kan­sa au­rin­gos­sa.
Tyy­li­puh­das tei­ni­ko­me­dia nou­dat­taa gen­ren pe­rus­kaa­vaa or­jal­li­ses­ti ja huu­mo­ri on kui­vaa, mut­ta pääo­san Meag­han Mar­tin vetää sym­paat­ti­sen roo­li­suo­ri­tuk­sen. Al­ku­peräis­ver­sio­ta ei sinällään mat­ki­ta, mut­ta ei liioin yli­tetäkään. Al­ku­peräi­sessä Mean Girl­sissä näh­ty Ti­na Fey on jättäy­ty­nyt pois, jo­ten SNL-ver­ta elo­ku­vas­sa edus­taa nyt Tim Mea­dows kou­lun reh­to­ri­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja ääni. Musiikkiraitakin herää toisinaan henkiin. Ekstroissa mm. making of, mokia, Tim Meadowsin haastattelu ja kolme kepeää koostetta luppoajasta, vaatetuksesta ja high school -kokemuksesta. (IJ)
12/04/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy