Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rouva pääministeri - 1. kausi

Madam Secretary 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2014-2015Kesto: 22 x 40 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112724405

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

West Win­gin val­ta­kau­des­ta ol­les­sa jo vuo­si­kym­men ai­kaa ja Netf­li­xin Hou­se of Card­sin kes­kit­tyessä Was­hing­to­nin synkkään na­va­na­lu­seen on eet­tee­rissä taas ti­laa hie­man ar­ki­sem­mal­le­kin po­liit­ti­sel­le draa­mal­le.

West Win­gin val­ta­kau­des­ta ol­les­sa jo vuo­si­kym­men ai­kaa ja Netf­li­xin Hou­se of Card­sin kes­kit­tyessä Was­hing­to­nin synkkään na­va­na­lu­seen on eet­tee­rissä taas ti­laa hie­man ar­ki­sem­mal­le­kin po­liit­ti­sel­le draa­mal­le. Téa Leo­nin täh­dittämä sar­ja ni­voo yh­teen West Win­gistä tut­tua kan­sainvä­listä po­li­ti­koin­tia, sa­mai­sen sar­jan uur­ta­maa ku­lis­sien ta­kais­ta per­hed­raa­maa ja lisää mu­kaan hi­tu­sen pin­nan al­la ky­tevää sa­la­liit­toa maus­teek­si.
Sar­ja näyttää us­kot­ta­val­ta ja pyö­rittää pi­ruet­tiaan osaa­vas­ti, mut­ta sen enempää draa­ma kuin dia­lo­gi­kaan eivät ai­van pää­se West Win­gin aset­ta­maan tah­tiin. Useam­pi si­vu­lau­se ja ta­ri­nan kään­ne mais­tuu pök­kelön naii­vil­ta tai suo­ras­taan mo­raa­li­ses­ti ar­ve­lut­ta­val­ta, mut­ta kieh­to­vas­ti lop­pu­tu­los tun­tuu toi­mi­van yhtä pal­jon va­roi­tus­ta­ri­na­na kuin si­loi­tel­tu­na mo­raa­lioh­jauk­se­na. Lop­pu­tu­lok­se­na on po­liit­ti­nen peh­mod­raa­ma, jo­ka kan­nat­ta­nee ot­taa viih­teenä, lehmän­kaup­poi­neen kaik­ki­neen.
Yh­dys­val­lois­sa sar­ja on par­hail­laan lo­pet­te­le­mas­sa tois­ta kaut­taan hie­man hii­pu­vin kat­so­ja­lu­vuin.

Kuva, ääni & ekstrat

Kiitettävä kuva ja ääni. Ekstroissa tekijöiden kommenttiraitoja (jaksot 1 ja 22), making of (28 min.), poistettuja kohtauksia, kuvagalleria, promoja ja kooste tekijöisen kyselytunnista (43 min.). (IJ)
18/01/2016

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy