Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Exorcist – Special Edition

Manaaja 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1973Kesto: 122 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Van­ha teat­te­ri­ver­sio on eh­dot­to­mas­ti pa­rem­pi ja tyy­likkääm­pi kuin uu­si Ver­sion You’­ve Ha­ve Ever Seen.

Kuva & ääni

Hyvä, paranneltu kuva verrattuna surkeisiin VHS-kopioihin. Varsinkin Max von Sydowin Irakin kohtaukset olivat ennen kovin suttuisia, mutta kaikki on nyt kirkasta ja terävää. Kuvattiin akatemiakokoon (1.37:1), josta rajattiin tarpeellinen (1.85:1) teatterilevitykseen. Myös ääniraita on restauroitu ja ajettu kuudelle kanavalle.

Ekstrat

Friedkinin esipuhe lisää elokuvan kestoa 124 minuuttiin. Toisella levypuoliskolla on BBC:n vuonna 1998 tekemä 77 min dokumentti ”The Fear of God”, jota ei ole uuden version mukana. Alkuperäinen casablancamainen loppu, ohjaajan ja kirjailijan kommenttiraita, haastatteluja, storyboardeja, tuotantoluonnoksia, 8 traileria ja 6 tv-mainosta. Harvoin on yhtä pelottavia faktaruutuja tehty: tosikertomus vuoden 1949 tapahtumista, jotka inspiroivat Blattya kirjoittamaan. Kaiken kruunaa hieno aukaistava kansi. R1-levy. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: William Friedkin
Pääosissa: Max von Sydow
Tarina: William Peter Blatty
Kuvaus: Owen Roizman
Musiikki: Steve Boeddeker

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy