Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Sivulliset uhrit

Collateral Damage 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Syys­kuun 11.

Syys­kuun 11. sot­ki tämän ter­ro­ris­tie­lo­ku­van buuk­kaus­ta jen­keissä, mut­ta suu­ri yleisö ei luul­ta­vas­ti me­nettä­nyt yh­tikäs mitään.
Ar­nold Sc­hwar­ze­neg­ge­ril­le luo­tiin roo­li, jos­sa hän voi näyttää tun­net­tua lap­si­rak­kaut­taan. Toi­saal­ta elo­ku­va on vä­ki­val­tai­nen, Ars­ka­kin pu­ree vas­tus­ta­jal­taan kor­van ir­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ja ääni ovat laadultaan erinomaiset. Ekstroissa kommenttiraita, 9 min. ja 15 min. dokumentit, 8 min. poistettuja kohtauksia ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy