Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rakastan sinut kuoliaaksi

I Love You to Death 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1990Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: ColumbiaKuva:
Anamorfinen 1.86
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 96731EAN: 5050582084726

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Columbia) ellei toisin mainita.

Elokuva

Rie­mas­tut­ta­va ko­me­dia ame­ri­ka­ni­ta­lia­lai­ses­ta piz­ze­rian pitäjästä, jo­ka veh­taa ru­tii­ni­no­mai­ses­ti vai­mon­sa selän ta­ka­na — vail­la pie­nintäkään ka­tu­mus­ta, kos­ka hä­nestä mikään ei voi­si ol­la luon­nol­li­sem­paa.

Rie­mas­tut­ta­va ko­me­dia ame­ri­ka­ni­ta­lia­lai­ses­ta piz­ze­rian pitäjästä (Ke­vin Kli­ne), jo­ka veh­taa ru­tii­ni­no­mai­ses­ti vai­mon­sa selän ta­ka­na — vail­la pie­nintäkään ka­tu­mus­ta, kos­ka hä­nestä mikään ei voi­si ol­la luon­nol­li­sem­paa. Ta­pah­tu­mil­le so­kea vai­mo (T­ra­cey Ull­man) heittäy­tyy luon­nol­li­ses­ti ti­lan­teen to­del­li­sen laa­dun sel­vit­tyä hie­man mur­han­hi­moi­sek­si. Kli­ne on tässä tyy­pil­li­sim­millään, mut­ta sa­mal­la ker­ras­saan eri­no­mai­ses­sa ve­dos­sa. Vii­den täh­den pin­nas­sa liik­ku­van alun jäl­keen elo­ku­va väsähtää har­mil­li­ses­ti Kli­nen hah­mon pas­si­voi­tues­sa sän­ky­po­ti­laak­si, mut­ta muu kas­ti te­kee par­haan­sa ja ko­ko­nai­suus py­syy­kin hie­man ni­ko­tel­len rai­teil­laan.
Ku­va on eten­kin jois­sa­kin tum­mis­sa koh­tauk­sis­sa peh­meä, mut­ta muu­toin hyvä­ta­soi­nen. Ku­va to­sin vai­kut­taa ole­van vä­risä­vyiltään lieväs­ti vih­reän­suun­taan kal­lel­laan. Ti­la­tun­nul­taan lat­tea, mut­ta muu­toin sel­keä ja lep­poi­sa ää­ni­rai­ta. Ekst­ra­ton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy