Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Last Action Hero

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1993Kesto: 131 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 98459EAN: 5051162270973

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Oh­jaa­ja John Mc­Tier­nan ja näyt­te­lijä Ar­nold Sc­hwar­ze­neg­ger ovat mo­lem­mat yh­dessä ja omil­la ta­hoil­laan ol­leet mu­ka­na kaik­kien ai­ko­jen par­hais­sa toi­min­ta­fil­meissä.

Oh­jaa­ja John Mc­Tier­nan ja näyt­te­lijä Ar­nold Sc­hwar­ze­neg­ger ovat mo­lem­mat yh­dessä ja omil­la ta­hoil­laan ol­leet mu­ka­na kaik­kien ai­ko­jen par­hais­sa toi­min­ta­fil­meissä. Näi­den elo­ku­vien yleisö on kui­ten­kin ai­ka to­tis­ta po­ruk­kaa, eikä tämä me­ta­ta­sol­la vai­kut­ta­va elo­ku­va saa­nut juu­ri lim­boa pa­rem­paa ar­vo­sa­naa.
Ei ai­van niin pa­ha. It­sei­ro­nia on vä­lillä toi­mi­vaa. On ki­va kat­soa iso-Ars­kaa heittämässä Ham­le­tia. Vi­deo­kau­pas­sa sel­viää, että kään­teis­to­del­li­suu­des­sa T2:n pääo­sas­sa on­kin Sly Stal­lo­ne. Ca­meo-roo­le­ja on val­tai­sas­ti, sa­moin viit­tauk­sia mui­hin elo­ku­viin.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni tarkentavat selvästi ilmaisua aiempaan DVD-versioon, joka oli aikansa kriteereillä hyvä tuote. Ei ekstroja, jos ei lukuun oteta BD-live -toimintoa, jonka avulla voi tutkailla elokuvaan liittyvää informaatiota netin välityksellä. (PS)
18/09/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy