Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kuka viritti ansan, Roger Rabbit - Special Edition

Who Framed Roger Rabbit 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1988Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.80
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 95646EAN: 7393834343201

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

E­del­leen mais­tu­vai­nen cock­tail, jo­ka on shei­kat­tu elä­vistä näyt­te­lijöistä ja klas­si­sis­ta ani­maa­tio­hah­mois­ta.

E­del­leen mais­tu­vai­nen cock­tail, jo­ka on shei­kat­tu elä­vistä näyt­te­lijöistä ja klas­si­sis­ta ani­maa­tio­hah­mois­ta.
Lap­sil­la ja kai­kil­la ani­maa­tion ystä­villä riittää haus­kaa. Tiu­kan kil­pai­lun ai­ka­na on ih­meel­listä, että mil­tei kaik­ki ani­maa­tion­his­to­rian merk­ki­hah­mot (Dis­ney, Loo­ney Tu­nes) on saa­tu mu­kaan.
Bet­ty Boob va­lit­te­lee Bob Hos­kin­sil­le, kuin­ka vä­ri­ku­vaan siir­ryt­tyä on men­nyt hie­man hei­kom­min. Myös uu­det, var­ta vas­ten elo­ku­vaan luo­dut hah­mot ovat ve­re­viä. Ste­ven Spiel­berg osal­lis­tui tuo­tan­to­työhön.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ei ole kaikkein tarkimpia. Ääniraita keskittyy paineeseen, ei niinkään tilatunnelmaan. Ekstroissa tekstikommentit, 23 min. Roger Rabbit –lyhytfilmejä, 11 min. dokumentti, peli ja 4 min. poistettu kohtaus introlla. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy