Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Green Zone

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2010Kesto: 115 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
VC-1 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 226938EAN: 5050582763201

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Kuvat

Matt Damon on kovassa iskussa peukalon pyörityksen turhautuvana sotilaana
Matt Damon on kovassa iskussa peukalon pyörityksen turhautuvana sotilaana
Greg Kinnear on yksi ratas moneen suuntaan kiskovassa virkakoneistossa
Greg Kinnear on yksi ratas moneen suuntaan kiskovassa virkakoneistossa
Jason Isaacs pääsee jälleen paholaisen sylikoiraksi
Jason Isaacs pääsee jälleen paholaisen sylikoiraksi

Elokuva

Us­kot­ta­van rou­hea toi­min­tajännä­ri so­ti­laas­ta, jo­ka ai­kan­sa ole­mat­to­mia jouk­ko­tu­hoa­sei­ta Ira­kis­sa et­sit­tyään ryh­tyy oma-a­loit­tei­ses­ti sel­vittämään mistä huo­no tie­dus­te­lu­tie­to joh­tuu.

Us­kot­ta­van rou­hea toi­min­tajännä­ri so­ti­laas­ta (Matt Da­mon), jo­ka ai­kan­sa ole­mat­to­mia jouk­ko­tu­hoa­sei­ta Ira­kis­sa et­sit­tyään ryh­tyy oma-a­loit­tei­ses­ti sel­vittämään mistä huo­no tie­dus­te­lu­tie­to joh­tuu. Bour­ne -e­lo­ku­vien oh­jaa­ja kiih­dyttää ko­neen hur­jaan vauh­tiin ja usei­siin eri ryh­mit­ty­miin ja­kau­tu­vis­ta pai­kal­li­sis­ta ja jenk­ki­jou­kois­ta löy­tyy pa­la­set na­pak­kaan shak­kiot­te­luun.
Ta­pah­tu­mat pitävät ot­tees­saan su­van­noit­ta, eikä ad­re­na­lii­nin pau­hu hel­litä en­nen vii­mei­siä lop­pu­teks­tejä. Elo­ku­va us­kal­taa kri­ti­soi­da Was­hing­to­nia ja maa­lail­la po­li­ti­kois­ta luo­pioi­ta, mut­ta ei tar­joa se­li­tyk­siä va­lin­noil­leen. Ehkä se ei ole tar­peen­kaan, sillä on­han sa­la­liit­toa ton­git­tu jo muun muas­sa elo­ku­vis­sa Fah­ren­heit 911, Sy­ria­na ja W.

Kuva & ääni

Kuva pyrkii paikallaolontuntuun ja näyttää kauttaaltaan erittäin rakeiselta, mutta silti verrattain jäsentyneeltä. Jälki on tyylikästä, eikä ole epäilystäkään etteikö yksityiskohtaisuudessa mennä DVD-tason yli, mutta puhtaasti tarkkuudeltaan tämä on HD-kuvaksi vaatimaton esitys. Agressiivinen ja tilava ääniraita on kunniaksi genrelle ja takoo hienosti tahtia tapahtumille. Mukaansatempaavasta musiikkiraidasta vastaa John Powell (mm. Bourne-trilogia ja Kung Fu Panda).

Ekstrat

Ekstroissa ohjaajan ja Matt Damonin kommenttiraita, poistettuja kohtauksia kommentein ja koosteita elokuvan tekemisestä ja tarinan taustoista. (IJ)
30/12/2010

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy