Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Forever Young – ikuisesti nuori

Forever Young 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: Sandrew MetronomeKuva:
Anamorfinen 1.81/1.3
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew Metronome) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ar­mei­jan koe­lentäjäk­si pes­tau­tu­neen Mel Gib­so­nin tyttöystävä jää au­ton al­le ja vai­puu koo­maan.

Ar­mei­jan koe­lentäjäk­si pes­tau­tu­neen Mel Gib­so­nin tyttöystävä jää au­ton al­le ja vai­puu koo­maan. Kun lääkä­ritkään eivät osaa sa­noa, mil­loin mor­sian saat­tai­si mah­dol­li­ses­ti herätä alt­ta­ril­le ta­lu­tet­ta­vak­si, osal­lis­tuu mies vaa­ral­li­seen ko­kee­seen, jos­sa hä­net jää­dy­tetään vuo­dek­si. Mut­ta kuin­kas käy, Mel te­kee­kin rip­leyt (vrt. Alien-sa­ga) ja viettää ve­denläm­mit­ti­mek­si ris­ti­tyssä kap­se­lis­sa rei­lut 50 vuot­ta, en­nen kuin pa­ri pik­ku­poi­kaa (mm. Eli­jah Wood) va­hin­gos­sa kes­keyttävät hä­nen ma­koi­sat no­ko­sen­sa.
He­ti en­si töik­seen uk­ke­li ryh­tyy jäl­jittämään ra­kas­tet­tuaan, mut­ta ikä al­kaa mat­kan var­rel­la ikäväs­ti pai­naa, eikä pie­ni ir­to­suh­de Ja­mie Lee Cur­ti­sin näyt­te­lemän yh-äi­dinkään kans­sa jak­sa pi­ristää pap­pa­rais­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Flipperilevyllä myös pan&scan-versio (R1:ssä ei lainkaan laajakuvaa) ja faktaruutuja. (IJ)

Tekijät

Ohjaaja: Steve Miner
Pääosissa: Mel Gibson
Tarina: J.J. Abrams
Kuvaus: Russell Boyd
Musiikki: Jerry Goldsmith
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy