Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Anna hyvän kiertää

Pay it Forward 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 118 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ih­mis­ten ar­ki­ko­ke­muk­set ovat men­neet jen­keissä jo niin ran­koik­si, että tar­vi­taan uut­ta em­paat­tis­ta ide­lia­lis­mia.

Ih­mis­ten ar­ki­ko­ke­muk­set ovat men­neet jen­keissä jo niin ran­koik­si, että tar­vi­taan uut­ta em­paat­tis­ta ide­lia­lis­mia. Kuu­den­nes­sa ais­tis­sa lois­ta­nut Ha­ley Joel Os­ment kek­sii mai­nion aja­tuk­sen: jos jo­kai­nen te­kee kol­me suur­ta pal­ve­lus­ta toi­sel­le, vai­ku­tus es­ka­loi­tuu ja maail­ma pa­ra­nee. Muis­tut­taa Ja­mes Red­fiel­din new age -kir­jo­ja ja ai­koi­naan vaa­lei­hin­kin osal­lis­tu­neen las­ku­var­jo­hyppääjä­puo­lueen tee­sejä. Elo­ku­van in­ten­si­teet­ti kar­kaa hie­man kes­ki­vai­heil­la.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy