Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Agentti Cody Banks

Agent Cody Banks 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 106887EAN: 6438044009859

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Näppärä Ja­mes Bond Ju­nior -­seik­kai­lu 15-­vuo­tiaas­ta kou­lu­po­jas­ta, jo­ka värvätään CIA:n ri­vei­hin lä­hes­tymään pa­his­ten tie­de­miestä tämän tyttä­ren kaut­ta.

Näppärä Ja­mes Bond Ju­nior -seik­kai­lu 15-vuo­tiaas­ta kou­lu­po­jas­ta (ka­deh­dit­ta­vaa lef­fau­raa ko­vaa vauh­tia luo­va Fran­kie Mu­niz), jo­ka värvätään CIA:n ri­vei­hin lä­hes­tymään pa­his­ten tie­de­miestä tämän tyttä­ren kaut­ta. Ta­ri­na ei käytännössä hä­viä tuu­maa­kaan ai­kuis­ten ver­sion juo­nil­le, te­hos­teet ovat sa­maa luok­kaa ja ko­me­dia toi­mii jo­pa pa­rem­min. Ko­ko­nai­suu­te­na erittäin po­si­tii­vi­nen ja pir­teä ta­paus.
Tyy­likkään hiot­tu, vä­ri­tois­tol­taan sä­vykäs ja kii­tettävän tark­ka ku­va. Pientä reu­navä­rinää esiin­tyy toi­si­naan, mut­ta muu­toin jäl­ki on miel­lyttävän le­vol­lis­ta. Ää­ni­rai­ta on niin ikään ta­so­kas: sisällöltään pir­teä ja tois­tol­taan sel­keä, ti­la­va ja tar­peen tul­len myös is­ku­ky­kyi­nen. Ekst­rois­sa do­ku­ment­te­ja (n. 25 min. il­man to­del­la pit­kiä lop­pu­teks­tejä), oh­jaa­jan vi­deopäi­va­kir­ja (13 min.), sto­ry­board-ver­tai­lu, kol­me mo­ni­ku­va­kul­manäy­tetttä ja oh­jaa­jan, Mu­ni­zin ja Ro­ni­caa näyt­te­levän An­gie Har­mo­nin viih­dyttävä kom­ment­ti­rai­ta. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy