Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Die Hard - koston enkeli - Special Edition

Die Hard with a Vengeance 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 123 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Har­vi­nais­ta: tri­lo­gian ykkö­so­san – ja par­haan osan – oh­jaa­ja pa­laa puik­koi­hin toi­seen jat­ko-o­saan.

Har­vi­nais­ta: tri­lo­gian ykkö­so­san – ja par­haan osan – oh­jaa­ja pa­laa puik­koi­hin toi­seen jat­ko-o­saan.
Toi­mi­vaa jän­ni­tystä kel­loa vas­taan. Bru­ce Wil­lis saa si­vus­ta­tu­kea Sa­muel L. Jack­so­nil­ta, jo­ka repäistään mu­kaan har­le­mi­lai­ses­ta pik­ku­kau­pas­ta. Je­re­my Irons näyt­te­lee ykkö­so­sas­ta tu­tun pa­hik­sen vel­jeä, jo­ka ha­luaa kos­taa. Tsek­kaa To­ny Hal­me pik­ku­roo­lis­saan.

Kuva, ääni & ekstrat

THX-sertifioitu. Sandrewn aiempaan jo teknisesti laadukkaaseen versioon verrattuna SE:ssä on paljon enemmän ekstroja: 21 + 22 + 4 min. dokumenttia, 6 min. vaihtoehtoloppu, kommenttiraita, kolmen kohtauksen anatomiaa storyboardein, 10 min. haastatteluja päähenkilöiden profiileista, stunttikohtauksia, kaksi traileria ja pääsiäismuna. Briteillä oli ongelmia oman vanhan versionsa kanssa: yksi hissikohtaus oli jäänyt miltei kokonaan pois. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy