Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rankkaa peliä

He Got Game 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 131 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mur­has­ta tuo­mit­tu Ja­ke saa eri­koi­sen tehtävän.

Mur­has­ta tuo­mit­tu Ja­ke (Den­zel Was­hing­ton) saa eri­koi­sen tehtävän. Hä­nen pitäi­si suos­tu­tel­la poi­kan­sa va­lit­se­maan oi­kea ylio­pis­to. Elo­ku­vaa ku­vaa jenk­kien ur­hei­lu­bis­nestä tur­hia kau­nis­te­le­mat­ta: lop­pu­jen lo­puk­si ky­se on vain hyväk­sikäytöstä. Ei kui­ten­kaan nou­se Spi­ke Leen joint­ti­fil­mog­ra­fias­sa ko­vin kor­keal­le: syyl­lis­tyy saar­naa­mi­sen syn­tiin ja it­se ko­ri­pal­lo on ku­vat­tu ai­ka köm­pelös­ti.
Ku­va on peh­meä kuin vi­deol­le ku­va­tus­sa tv-e­lo­ku­vas­sa. An­kea ää­ni­rai­ta. Mu­siik­ki­va­lin­nois­ta erot­tuu Pub­lic Ene­my. Le­vyl­le ei ole tal­len­net­tu ekst­ro­ja.

Tekijät

Ohjaaja: Spike Lee
Pääosissa: Denzel Washington
Tarina: Spike Lee
Kuvaus: Ellen Kuras

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy