Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Pelikaanimuistio

The Pelican Brief 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1993Kesto: 140 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1080p 2.40
Ääniraita: Dolby TrueHD5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 98717EAN: 5051895037355

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Lai­ki­mies­kir­jai­li­ja John Gris­ha­min ro­maa­niin pe­rus­tu­va jännä­ri nuo­res­ta la­ki­tie­teen opis­ke­li­jas­ta, jo­ka is­kee mah­ti­mies­ten her­moon teo­rial­laan kah­den Kor­keim­man oi­keu­den tuo­ma­rin mur­han mo­tii­veis­ta.

Lai­ki­mies­kir­jai­li­ja John Gris­ha­min ro­maa­niin pe­rus­tu­va jännä­ri nuo­res­ta la­ki­tie­teen opis­ke­li­jas­ta (Ju­lia Ro­berts), jo­ka is­kee mah­ti­mies­ten her­moon teo­rial­laan kah­den Kor­keim­man oi­keu­den tuo­ma­rin mur­han mo­tii­veis­ta.
Kaa­van mu­kaan ete­nevä ja jat­ku­vas­ti kli­sei­den kans­sa flirt­tai­le­va tril­le­ri ei uu­dis­ta gen­reään, mut­ta tar­joaa na­pa­kas­ti up­poa­van ku­jan­juok­sun, jo­ka nyt to­dis­te­tus­ti kestää uu­dem­man­kin kat­se­lu­ker­ran vaik­ka tätä 2000-lu­vun alus­sa hie­man par­ja­sin. Viih­dyttävä elo­ku­va toi­mii nyt su­la­van kios­ki­pok­ka­rin lail­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva on vakaa, erotteleva ja formaatin puitteissa erinomaisen terävä. Myös ääniraita toistuu skarpisti ja tapahtumien tunnetiloja hyvin alleviivaten. Ekstroissa traileri. (IJ)
09/09/2019

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy