Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Venäläinen ruletti

Company Business 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1991Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.88
Ääniraita: Dolby Surround
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

”­Luo­ja, mi­ten vi­haan noi­ta van­ho­ja pa­tu­ja”.

”­Luo­ja, mi­ten vi­haan noi­ta van­ho­ja pa­tu­ja”. Niinpä vain Fir­ma eli CIA jou­tuu tur­vau­tu­maan van­haan agent­tiin­sa (Ge­ne Hack­man) ki­ha­rai­ses­sa agen­tin­vaih­dos­sa.
A­joit­tuu mie­len­kiin­toi­seen ai­kaan: Ber­lii­nin muu­ri oli mur­tu­nut. KGB-a­gent­ti (Mik­hail Ba­rysh­ni­kov) tar­joaa vä­hintään­kin hyvän op­pi­tun­nin eri­lai­sis­ta vot­ka­laa­duis­ta, jois­ta län­nessä ei ole juu­ri­kaan ha­jua (ko­kei­le­pa jos­kus Star­kaa).

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvaa Gorbatshovin aikaa, mutta kuvan tarkkuus on taattua brezhneviä. Dolby Surround –raita menettelee. Ekstroihin on tallennettu traileri. (PS)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy