Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Bullitt – kahdenlevyn erikoisjulkaisu

Bullitt 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1968Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 77174EAN: 7321944389260

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

San Fran­cis­con hel­ve­ti­nen­ke­lit ihan­noi­vat moot­to­ri­pyö­riä har­ras­ta­vaa Ste­ve Mc­Quee­nia ai­kan­sa coo­leim­pa­na näyt­te­lijänä.

San Fran­cis­con hel­ve­ti­nen­ke­lit ihan­noi­vat moot­to­ri­pyö­riä har­ras­ta­vaa Ste­ve Mc­Quee­nia ai­kan­sa coo­leim­pa­na näyt­te­lijänä. Le­gan­daa­ri­sen Son­ny Bar­ge­rin mie­lestä kaik­ki muut Hol­lywood-täh­det tun­tui­vat pe­rin epäi­lyttä­viltä mai­to­naa­moil­ta. Mc­Quee­nin ko­va mai­ne luo­tiin vii­meistään Bul­li­tis­sa. Et­sivä Frank Bul­litt on hä­nen tun­ne­tuim­pia roo­le­ja. Klas­si­kok­si elo­ku­va on nous­sut näyttävän ta­kaa-a­jo­koh­tauk­sen­sa an­sios­ta. Mc­Queen ajoi it­se vä­ki­vah­vaa Ford Mus­tan­gia, jon­ka vas­taa­va vuo­si­mal­li nou­si kuin it­sestään ikik­las­si­kok­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Hieman aiempaa levyversiota tarkempi kuva, toki aika rakeinen. Selkeä ääniraita, mutta sitäkin on tehostettu aiemmasta. Jopa niin, että keskeisen ajokohtauksen soundit ovat kireämmät, mutta samalla keinotekoisemmat. Sisältää vanhan Sandrewn levyn tapaan erinomaisen dokumentin ”Steve McQueen’s Commitment To Reality”, jossa näytetään, miten legendaarinen ajokohtaus syntyi. Lisäksi kommenttiraita, 10+83+95 min. dokumentit ja traileri. Vanhalla R1-levyllä oli myös pan&scan-versio.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy