Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Shazam

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2019Kesto: 131 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112748906

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ge­nee­ri­sel­le su­per­san­ka­ri­ta­rul­le ir­vai­le­va seik­kai­lu is­tut­taa var­hais­tei­nin ai­kui­sen mie­hen spek­taa­li­mai­siin tai­ka­saap­pai­siin.

Ge­nee­ri­sel­le su­per­san­ka­ri­ta­rul­le ir­vai­le­va seik­kai­lu is­tut­taa var­hais­tei­nin ai­kui­sen mie­hen spek­taa­li­mai­siin tai­ka­saap­pai­siin.
DC-sar­ja­ku­vien sa­man ni­mi­seen hah­moon pe­rus­tu­va elo­ku­va on re­hel­li­sen höpsö ja kai­kes­sa kor­niu­des­saan hu­pai­sa ta­paus, jo­ka muis­tut­taa aja­tuk­sel­taan ta­ka­vuo­sien Tom Hanks -ko­me­diaa "Big — isok­si yh­dessä yössä". Ky­se on to­ki ikiai­kai­ses­ta päiväu­nes­ta, jos­sa pik­ku­jant­te­ri saa san­ka­rin puit­teet.
E­lo­ku­va pitää il­meen ihas­tut­ta­van va­ka­va­na, huu­mo­rin it­se­tie­toi­se­na ja ta­run ke­peänä. Tämä on kuin mo­der­ni kier­re­pul­la Bi­gin, Har­ry Pot­te­rin ja 80-lu­vun He-Man -e­lo­ku­van ai­nek­sis­ta. Läppä lentää vet­reäs­ti ai­kui­suu­den ja san­ka­ruu­den ra­ja­pin­nas­ta, eikä ta­ri­nan po­ke­ri tästä huo­li­mat­ta ra­koi­le lain­kaan.

Kuva & ääni

3.4K:na kuvattu elokuva näyttää hyvältä niin väritoistonsa kuin erottelukykynsä osalta. Jälki on nätin filmimäistä, luontevan värikylläistä ja myös miellyttävän terävää — terävämpää kuin (väitetysti) 2K-masteroidulta kuvalta olisi lupa odottaa. Otos siellä täällä päästää kuvan rosoisen epäskarpiksi, mutta tämän vastapainona tarjolla on huikean jäsentynyttä ja luonnollista toistoa. Passelin iskevä ääniraita säestää supersankarilorua vaaditulla intensiteetillä ja iskukyvyllä.

Ekstrat

4K-version levy on ekstraton, mutta boksin niin ikään sisältämä HD-version levy tarjoaa noin 90 minuutin edestä koosteita ja poistettuja kohtauksia. (IJ)
23/08/2019

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy