Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Base II

The Base II: Guilty as Charged 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pe­rin­tei­nen toi­min­tapätkä 22 jenk­ki­so­ti­laan mys­tistä ka­toa­mis­ta sel­vit­te­levästä ar­mei­jan tie­dus­te­lua­gen­tis­ta.

Pe­rin­tei­nen toi­min­tapätkä 22 jenk­ki­so­ti­laan mys­tistä ka­toa­mis­ta sel­vit­te­levästä ar­mei­jan tie­dus­te­lua­gen­tis­ta (Cal­vin Klein -mal­li An­to­nio Sabá­to, Jr.). To­teu­tuk­sel­taan yllättäen kes­kimääräistä hio­tum­pi, jo­pa hyvä. Tur­hia su­van­to­vai­hei­ta tai täy­te­koh­tauk­sia ei ole ja toi­min­ta­koh­tauk­set­kin ovat vielä suh­teel­li­sen mie­lekkäitä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kirkkaan sävykäs kuva, joskin vaativissa kohdissa hetkittäin aavistuksen rosoinen. Elävä leikkaus, runsaasti kamera-ajoja ja miellyttävän aktiivinen ääniraita. Traileri ja faktaruutuja. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy