Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Mighty Joe Young

Kaverini, mahtava Joe 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Uu­sin­nak­si ai­ka hyvä las­ten king­kong on saa­nut nui­van kat­so­ja­vas­taa­no­ton jäl­keen kiittä­viä­kin ar­vioi­ta.

Uu­sin­nak­si ai­ka hyvä las­ten king­kong on saa­nut nui­van kat­so­ja­vas­taa­no­ton jäl­keen kiittä­viä­kin ar­vioi­ta.
Ei kui­ten­kaan ta­voi­ta tun­ne­ta­sol­la kat­so­jaa kuin ai­van lo­pus­sa, kun Joe mei­naa kuol­la pe­las­tet­tuaan pik­ku­po­jan maail­man­pyörästä ja tu­li­pa­lol­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva pikselöityy välillä pahasti, jähmettyy paikoilleen. Katsoja ei ole varma, hyytyykö koko meno kokonaan. Buena Vistalta myöhemmin uusi versio suomalaisella nimellä. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy