Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

The Beaver

Elokuva:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2011Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
2.35
  
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Netflix) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

O­min­ta­kei­nen ta­ri­na le­luyh­tiön po­mos­ta, jo­ka löytää le­lu­ma­ja­van lääk­keek­si kai­ken tu­kah­dut­ta­vaan ma­sen­nuk­seen­sa.

O­min­ta­kei­nen ta­ri­na le­luyh­tiön po­mos­ta (Mel Gib­son), jo­ka löytää le­lu­ma­ja­van lääk­keek­si kai­ken tu­kah­dut­ta­vaan ma­sen­nuk­seen­sa.
E­lo­ku­van lä­hin ver­tai­lu­koh­ta lie­nee Ja­mes Stewar­tin täh­dittämä "Har­vey" (1950), mut­ta tähän näh­den ote on huo­mat­ta­van pal­jon syn­kem­pi. Oh­jaa­ja Jo­die Fos­ter kul­jet­taa peh­meäs­ti syn­kis­te­levää ta­ri­naa osaa­vas­ti ja yk­si­tyi­selämässään­kin vas­toinkäy­mi­siä koh­dan­nut Gib­son ve­toaa dua­lis­ti­ses­sa roo­lis­saan, jo­ka on yhtä ai­kaa su­rul­li­nen ja nau­ret­ta­va.
E­lo­ku­van draa­ma ei suo­ra­nai­ses­ti tem­paa mu­kaan­sa, mut­ta ky­seessä on kui­ten­kin ke­vyes­ti aja­tuk­sia herät­te­levä elo­ku­va, jo­ka an­taa hy­vin eri­lai­sen ku­van kamp­pai­lus­ta ma­sen­nuk­sen kans­sa. Elo­ku­van ope­tus on, että lä­hes­tul­koon mitä ta­han­sa kan­nat­taa ko­keil­la, jot­ta voi ol­la ter­veel­li­sen tyy­tyväi­nen it­seensä ja elämäänsä.

Kuva, ääni & ekstrat

Puitteiltaan arkinen, mutta otteeltaan näyttävän esteettinen elokuva tuo mieleen Clint Eastwoodin ohjaukset. Erinomainen kuva ja ääni, ja Netflixin tarjoama kuvasuhdekin on alkuperäinen. (IJ)
14/04/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy