Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Shooter - 1. kausi

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2016Kesto: 398 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112738884

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Var­hai­seläk­keel­le jää­nyt lai­vas­ton tark­ka-am­pu­ja jou­tuu ot­ta­maan juok­suas­ke­lia kun huo­maa jou­tu­neen­sa syn­ti­pu­kik­si pre­si­den­tin mur­haan.

Var­hai­seläk­keel­le jää­nyt lai­vas­ton tark­ka-am­pu­ja (Ryan Phil­lip­pe) jou­tuu ot­ta­maan juok­suas­ke­lia kun huo­maa jou­tu­neen­sa syn­ti­pu­kik­si pre­si­den­tin mur­haan.
S­tep­hen Hun­te­rin ro­maa­nin ”­Point of Im­pact” pitkä ker­ron­ta ot­taa Mark Wahl­ber­gin elo­ku­vas­ta tu­tun ta­ri­nan uu­teen kä­sit­te­lyyn. Nyt ote on verk­kai­sem­paa ja ker­ron­ta tart­tuu hah­mo­jen­sa eloon la­veam­mal­la pens­se­lillä, mut­ta ta­ri­na tun­tuu lä­peensä näh­dyltä. Toi­min­nal­li­se­na peh­mod­raa­ma­na an­ti on toi­mi­vaa, mut­ta ko­ko­nai­suut­ta on sil­ti vai­kea nähdä muu­na kuin en­nal­ta-ar­vat­ta­va­na ajan­tap­po­veh­keenä.
Ko­ti­maas­saan sit­tem­min kuo­pat­tua sar­jaa on teh­ty kaik­kiaan 3 kaut­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Asiallinen kuva ja ääni. Tuotantoarvot ovat hyvän keskivertosarjan tasoa. Ekstraton. (IJ)
04/02/2019

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy