Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Lonesome Dove – vaarojen maa – Special 3-disc Edition

Lonesome Dove 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1989Kesto: 357 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 111227EAN: 6416548823911

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

E­ri­no­mai­nen tv-wes­tern, mut­ta vain juu­ri ja juu­ri 1980-­lu­vun pa­ras län­ne­ne­lo­ku­va ku­ten sitä ylei­ses­ti ke­hu­taan.

E­ri­no­mai­nen tv-wes­tern, mut­ta vain juu­ri ja juu­ri 1980-lu­vun pa­ras län­ne­ne­lo­ku­va ku­ten sitä ylei­ses­ti ke­hu­taan.
En­ti­set te­xas ran­ge­rit (Ro­bert Du­vall, Tom­my Lee Jo­nes) yrittävät pärjätä ranc­hil­laan si­ko­ja kas­vat­taen ja mek­si­ko­lai­sia ryöstämällä, kun­nes elan­toa läh­detään ha­ke­maan Mon­ta­nas­ta.
Yk­si par­hais­ta alan tv-tuo­tan­nois­ta, mut­ta te­le­vi­sio­mai­suus myös nä­kyy ja kuu­luu tur­han selväs­ti. Kääntö­puo­lel­la on pyr­ki­mys rea­lis­ti­suu­teen ih­mis­ten pu­heis­sa ja käytök­sessä. Pe­rus­tuu Lar­ry Mc­Mur­tyn ro­maa­niin.

Kuva, ääni & ekstrat

Tv-tason kuvan ja äänen taso, ei parempaa, ei huonompaa. Kolmella levyllä. Kolmas on varattu ekstroille: 20 min. dokumentti, 45+15 min. haastatteluja, trailereita ja biografioita. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy