Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Courage Under Fire

Tulikokeessa 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1996Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: 20th Century FoxKuva:
MPEG-2 1.85*
Ääniraita: DTS-HD 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 99909EAN: 7391772563255

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (20th Century Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

O­mia am­pu­nut evers­ti tar­rau­tuu san­ka­ril­li­sen nais­lentäjän ta­ri­nan yk­si­tyis­koh­tien sel­vit­te­lyyn tehdäk­seen jo­ta­kin oi­kein.

O­mia am­pu­nut evers­ti (Den­zel Was­hing­ton) tar­rau­tuu san­ka­ril­li­sen nais­lentäjän (Meg Ryan) ta­ri­nan yk­si­tyis­koh­tien sel­vit­te­lyyn tehdäk­seen jo­ta­kin oi­kein. Ko­rut­to­mas­ta ar­mei­jan ku­vas­taan ja mo­nil­la eri ta­voin rap­piol­le ajau­tu­vis­ta hah­mois­taan huo­li­mat­ta elo­ku­va jää jok­seen­kin elot­to­mak­si ku­vauk­sek­si yh­den mie­hen an­teek­sian­non et­sinnästä.
Muun muas­sa elo­ku­vil­laan "In­to­hi­mon tuu­let" ja "Vii­mei­nen sa­mu­rai" va­kuut­ta­neel­ta oh­jaa­jal­ta tämä on suo­ras­taan hämmäs­tyttävän tun­tee­ton elo­ku­va. So­tae­lo­ku­va­kaan tämä ei ole, vaik­ka muu­ta­mat pie­ni­muo­toi­set toi­min­ta­jak­sot on sinällään to­teu­tet­tu viit­se­liääs­ti. Lä­hinnä ky­seessä on hy­vin to­teu­tet­tu, ta­ri­nal­taan kes­kin­ker­tai­nen ri­kosjännä­ri. "Kun­nian mie­het" il­man oi­keus­sa­lia tai suur­ta lop­puk­lii­mak­sia.

Kuva & ääni

Levollinen, väritoistoltaan luonteva ja myös verrattain tarkka kuva. Lievää värinää on hetkittäin havaittavissa, mutta ongelmaksi asti tästä ei ole. Ääniraita on voimakkaan dynaaminen vuorotellessaan tapahtumien selvittelyn ja sotatakaumien välillä. Myös tilakanavia hyödynnetään hyvin, pääasiassa luotisateen ja kopterien kautta.

Ekstrat

Ekstroissa ohjaajan rauhallinen mutta asiapitoinen kommenttiraita, hyvä triviatekstitys ja traileri (hd-laajakuva / DD5.1). Ekstrat on ansiokkaasti tekstitetty suomeksi. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy