Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Väristyksiä

Tremors 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1989Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 1.85*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 96682EAN: 5050582793633

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Syrjäi­sen aa­vik­ko­kylän asuk­kien sees­tei­nen ar­ki järk­kyy kun maan uu­me­nis­ta al­kaa pu­ka­ta nälkäi­siä hir­viö­ma­to­ja.

Syrjäi­sen aa­vik­ko­kylän asuk­kien sees­tei­nen ar­ki järk­kyy kun maan uu­me­nis­ta al­kaa pu­ka­ta nälkäi­siä hir­viö­ma­to­ja. Ke­vin Ba­con ja Fred Ward ovat symp­pik­sen mut­kat­to­mia ta­vik­sia, joi­den har­teil­le luon­no­noik­ku­jen selättä­mi­nen jää. Va­ka­vail­mei­nen kau­hu­pa­ro­dia ei ota it­seään va­ka­vas­ti, mut­ta ei liioin tyy­dy pelkkään kuoh­kaa­mi­seen­kaan. Lop­pu­tu­lok­se­na on her­kul­li­sen na­pak­ka uu­te klas­sis­ten mons­te­rie­lo­ku­vien ku­vas­toa ja kään­teitä, jos­ta on syystä tul­lut pie­nen luo­kan kult­ti­suo­sik­ki. Hal­vat, mut­ta ni­pin na­pin us­kot­ta­vat te­hos­teet täy­dentävät kie­li­pos­kes­sa väsä­tyn pa­ke­tin.

Kuva, ääni & ekstrat

Ikä ja pieni 10 miljoonan dollarin budjettiluokka huomioiden jälki on yllättävän erottelevaa ja vivahteikasta - jopa kiitettävään arvosanaan asti. Satunnaista roskaa on nähtävissä ja monin paikoin kuva värisee hyvin lievästi ilman matojakin, mutta päällimmäisin mielikuva on silti miellyttävän hallittu kuva. Ääniraita toistaa dialogin selkeästi, mutta näyttää ikänsä kuvaa selvemmin havaittavana yksinkertaisuutena ja kolkkoutena. Ekstroissa erinomainen making of -dokumentti (54 min.), lyhyt mainoshenkinen kooste (4 min.) ja suppeat videokoosteet kolmesta nimekkäimmästä näyttelijästä (yht. 8 min.). (IJ)
02/04/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy