Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

The Many Saints of Newark

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2021Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
4K HDR 2.39
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018022263

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

Sop­ra­nos-­sar­jan uu­si esinäytös ajal­ta jol­loin Ant­ho­ny on pik­ku­poi­ka ja vas­ta ha­muaa ri­kos­ten tuo­mia rik­kauk­sia kai­dal­ta tieltä.

Sop­ra­nos-sar­jan uu­si esinäytös ajal­ta jol­loin Ant­ho­ny (e­des­men­neen Ja­mes Gan­dol­fi­nin oma poi­ka Mic­hael) on pik­ku­poi­ka ja vas­ta ha­muaa ri­kos­ten tuo­mia rik­kauk­sia kai­dal­ta tieltä. Elo­ku­va oi­keas­taan ra­ken­tuu Ant­ho­nyn esi­ku­van, Dic­kie Mol­ti­san­tin, ympä­ril­le, jo­ta sar­jas­sa ei kos­kaan näy­tet­ty.
Ko­meas­ti pe­rio­di­pa­ti­noi­tu ja ele­gan­tis­ti eteenpäin tans­sah­te­le­va ku­vaus on gangs­te­ri­ta­ri­noi­den aa­te­lia. Gen­ren vaa­ti­mat ku­viot pyö­rivät us­kot­ta­vas­ti ja eläväs­ti, ja tällä ker­taa tien päässä odot­taa tut­tu­jen hah­mo­jen koh­taa­mi­nen. Eri­tyi­ses­ti Co­rey Stol­lin ä­kil­li­nen muun­tau­tu­mi­nen Ju­nio­rik­si on re­ve­laa­tio.
Kei­tos voi­si jäädä ohuek­si il­man aiem­man sar­jan ah­mi­mis­ta, sillä tie­to tu­le­vas­ta värjää nyt so­pi­vas­ti ka­me­ran näyttämää ta­ri­naa. Ee­pos on kui­ten­kin kai­kil­la mit­ta­reil­la hyvä esinäytös, jo­ka jättää toi­vo­maan lisää.

Kuva

Erinomainen vakaa ja periodipatinoidun värikylläinen kuva. Kaikki turkiksia myöten piirtyy vakaasti ja ilmeikkäästi. Näin hyvältä Sopranos ei ole koskaan näyttänyt.

Ääni

Ääniraita osaa pakata tehoja ja pitää vuorosanat kirkkaina. Tutun tunnarin käyttö lopussa on piste iin päälle.

Ekstrat

4K on ekstraton. HD-levyllä poistettuja kohtauksia (5 min.) ja koosteet elokuvan synnystä (13 min.) ja Sopranosien saagasta (6 min.). (IJ)
11/02/2022

Traileri

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy