Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

End of Days

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: Sandrew MetronomeKuva:
Anamorfinen 2.36*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew Metronome) ellei toisin mainita.

Elokuva

P­re­da­tor ja T-1000 eivät tain­neet ol­la tar­peek­si, jo­ten Ars­kal­la on vih­doin ison luo­kan vas­tus­ta­ja, it­se Saa­ta­na.

Pre­da­tor ja T-1000 eivät tain­neet ol­la tar­peek­si, jo­ten Ars­kal­la on vih­doin ison luo­kan vas­tus­ta­ja, it­se Saa­ta­na. Sc­hwar­ze­neg­ger jou­tuu jo toi­sen ker­ran ural­laan ris­til­le roik­ku­maan. Haus­kaa käännös­työtä. Sc­hwar­ze­neg­ger ky­syy: Ku­ka per­ke­le sinä olet? Eng­lan­nin fuck-sa­na ei ole yhtä käyttö­kel­poi­nen täl­lai­ses­sa saa­ta­nal­li­ses­sa maail­man­lo­pun elo­ku­vas­sa, mut­ta on­nek­si suo­ma­lai­sil­la on pe­rin­teensä.
Elo­ku­vaa ei voi juu­ri ke­hua, mut­ta vi­suaa­li­nen il­me on spek­taak­ke­li­mai­nen, tois­to hyvä. Ää­ni­rai­das­sa riittää to­hi­naa. Sub­ba­ri jy­mi­syttää ta­ka­lis­toa. Ei eskt­ro­ja.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy