Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

John Q

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: FSFilm Kuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital
DTS5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FSFilm ) ellei toisin mainita.

Elokuva

Joh­nin poi­ka Cas­sa­ve­tes oh­ja­si li­be­raa­lin, tun­tei­siin ve­toa­van ja vä­hintään­kin ha­vain­nol­li­sen kur­kis­tuk­sen ame­rik­ka­lai­seen va­kuu­tus­poh­jai­seen ter­vey­den­huol­toon.

Joh­nin poi­ka Cas­sa­ve­tes oh­ja­si li­be­raa­lin, tun­tei­siin ve­toa­van ja vä­hintään­kin ha­vain­nol­li­sen kur­kis­tuk­sen ame­rik­ka­lai­seen va­kuu­tus­poh­jai­seen ter­vey­den­huol­toon. Me­tal­li­työläi­sen (Den­zel Was­hing­ton) poi­ka tar­vit­si­si uu­den sydä­men, mut­ta va­kuu­tus­ta on muu­tet­tu va­kuu­te­tun tietämättä. Hyvä ope­tus­fil­mi Suo­mes­sa­kin jyllää­vil­le voi­mil­le, jot­ka in­toi­le­vat jenk­ki­sys­tee­min perään. Kyy­ni­ses­ti tähän voi suh­tau­tua vain se, jo­ka ei it­se vielä ole isä.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy