Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Junior

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.81
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Lep­poi­sa ko­me­dia kui­van asial­li­ses­ta tie­de­mie­hestä, jo­ka kol­le­gan­sa yl­lyttämänä ryh­tyy ke­hit­te­lemänsä uu­den ras­kauslääk­keen koe­ka­nii­nik­si.

Lep­poi­sa ko­me­dia kui­van asial­li­ses­ta tie­de­mie­hestä (Ar­nold Sc­hwar­ze­neg­ger), jo­ka kol­le­gan­sa (Dan­ny De­Vi­to) yl­lyttämänä ryh­tyy ke­hit­te­lemänsä uu­den ras­kauslääk­keen koe­ka­nii­nik­si. Epä­ta­val­li­sen ras­kau­den ede­tessä aa­mu­pa­hoin­voin­nin ja mie­lia­la-ai­lah­te­lu­jen mii­noit­ta­maa tietään pää­see muc­ho-mac­ho-mies ai­nut­laa­tui­sel­la ta­val­la kos­ke­tuk­siin nai­sel­li­sen puo­len­sa kans­sa. Sc­hwar­ze­neg­ger-De­Vi­to-Reit­man-pop­poon vuo­sia ai­kai­sem­min te­kemän ”I­dent­ti­set kak­so­set” -ko­me­dian hen­gel­li­sen pe­rimän kun­nia­kas jat­ka­ja. Naispääo­sas­sa Em­ma Thomp­son.

Kuva, ääni & ekstrat

Teknisesti keskinkertainen levy, mutta ekstroista löytyy traileri (4:3/DD 2.0), kuuden minuutin dokumentti ja tuotannosta ja näyttelijöistä kertovia faktaruutuja. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy