Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Bruno

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

B-­sar­jan ko­me­dia, jo­ka on ot­ta­nut haus­kuut­ta­mi­sen si­jaan tehtäväk­seen ju­lis­taa täy­deltä lai­dal­ta klas­sis­ta sa­no­maa: Ole roh­keas­ti oma it­se­si.

B-sar­jan ko­me­dia, jo­ka on ot­ta­nut haus­kuut­ta­mi­sen si­jaan tehtäväk­seen ju­lis­taa täy­deltä lai­dal­ta klas­sis­ta sa­no­maa: Ole roh­keas­ti oma it­se­si. Ope­tuk­sen pe­ril­le­me­non suh­teen on pe­lat­tu sikä­li­kin var­man pääl­le, että hah­mo­ka­val­ka­dis­ta löy­tyy lu­ke­mat­to­mia esi­merk­kejä. Pääo­san ha­mei­siin ja mes­su­kaa­pui­hin miel­ty­nyt pik­ku­poi­ka, vaa­ral­li­sen yli­pai­noi­nen äi­ti, poi­kaan­sa pet­ty­nyt isä, tu­kah­dut­ta­va isoäi­ti, te­ko­pyhä ab­be­dis­sa — ja lis­ta jat­kuu. Ah­das­mie­li­syys sik­seen, mut­ta ei tässä elo­ku­vas­sa ole jär­jen häivääkään.
Sa­mea, ko­hi­nai­nen ku­va ja kui­va, mut­ta tek­ni­ses­ti hyvä DS-ää­ni­rai­ta. Ekst­rois­sa fak­tat ja trai­le­ri, jo­ka on it­se elo­ku­vaa haus­kem­pi. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.

Alex D. Linzin parhaita

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy