Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Total Recall - Unohda tai kuole

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1990Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

P­hil­lip K. Dic­kin ro­maa­niin "We Can Re­mem­ber It For You Who­le­sa­le" pe­rus­tu­va tie­teis­seik­kai­lu mie­hestä, jo­ka os­taa egot­ri­pin muis­ti-imp­lant­ti­na ja herää mar­si­lai­sen vas­ta­rin­ta­seik­kai­lun pääo­sas­sa.

P­hil­lip K. Dic­kin ro­maa­niin "We Can Re­mem­ber It For You Who­le­sa­le" pe­rus­tu­va tie­teis­seik­kai­lu mie­hestä (Ar­nold Sc­hwar­ze­neg­ger), jo­ka os­taa egot­ri­pin muis­ti-imp­lant­ti­na ja herää mar­si­lai­sen vas­ta­rin­ta­seik­kai­lun pääo­sas­sa. Näppäränä ku­jan­juok­su­na al­ka­va ta­ri­na muun­tau­tuu kos­mi­sek­si sa­la­juo­nek­si, jo­ka pe­rus­tuu ah­neu­del­le, mut­ta löytää lo­pul­ta hu­maa­ne­ja ja yllättävän vih­reitä ar­vo­ja.
E­lo­ku­van tu­le­vai­suu­den vi­sio on tek­ni­siltä puit­teil­taan haus­kan an­tiik­ki­nen pel­ti­kot­te­ro­mai­si­ne au­toi­neen ja möhkä­lemäi­si­ne läppä­rei­neen ja vi­deo­soit­ti­mi­neen, mut­ta it­se eri­kois­te­hos­teet eivät näytä puo­lek­si­kaan huo­noil­ta ar­mot­to­mas­ta terävä­piir­to­ku­vas­ta huo­li­mat­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Heti alusta vaikuttavan laadukas kuva, vaikkakin myöhemmin koetaan huonojakin kohtia. Ritilät eivät juurikaan värise. Huom: R1 oli ei-anamorfinen, joten parannusta entiseen. Tehokasta, iskevää audiota etukaiuttimissa, mutta surroundeihin ei ole riittänyt miksattavaa - ei ainakaan nykypäivän vaatimusten mukaista materiaalia. 7 min. dokumentti, tiiseri ja traileri. Lisäksi nk. pääsiäismuna eli kätketty ekstra: mene trailerin kohdalla sivuun ja näet Total Recall -yhtiön mainoksen, joka pyöri elokuvan metrokohtauksessa sankarin takana. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy