Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Paripeli

All of Me 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1984Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: JupiterKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Jupiter) ellei toisin mainita.

Elokuva

O­li il­mes­ty­mi­sai­ka­naan, tuo­reel­taan par­haim­mil­laan, kos­ka Ste­ve Mar­tin ei ol­lut vielä teh­nyt tu­si­noit­tain ko­me­dioi­ta.

O­li il­mes­ty­mi­sai­ka­naan, tuo­reel­taan par­haim­mil­laan, kos­ka Ste­ve Mar­tin ei ol­lut vielä teh­nyt tu­si­noit­tain ko­me­dioi­ta. Kuo­le­van mil­jonää­rin (Li­ly Tom­lin) sie­lu asut­taa it­sensä jaz­za­ri-la­ki­mie­hen (Mar­tin) si­simpään. Pe­rus­tuu Ed Da­vi­sin ro­maa­niin Me Two.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason Panaflex-kuva, jonka kompositioista on vaikea arvella, onko se kroppaamaton kokokuva. Monoraita on ulottuvuuksiltaan yksioikoinen. Ekstroihin on tallennettu biografiat ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy