Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Sotaleikit

War Games 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1983Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
1.87
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jän­nittävä elo­ku­va klas­si­ses­ta sci­fi-ai­hees­ta: kun luo­te­taan ko­nei­siin, ne saat­ta­vat pettää.

Jän­nittävä elo­ku­va klas­si­ses­ta sci­fi-ai­hees­ta: kun luo­te­taan ko­nei­siin, ne saat­ta­vat pettää.
Nuo­ri hak­ke­ri (Matt­hew Bro­de­rick lä­pi­mur­toa te­kemässä) luu­lee pe­laa­van­sa tie­to­ko­ne­pe­liä, mut­ta on­kin yh­tey­dessä USA:n oh­jusjär­jes­telmään.
Jän­ni­tystä il­man suo­ra­nais­ta vä­ki­val­taa, vaik­ka uh­ka­na on maail­man­lop­pu. Mic­hael Mad­sen ai­van al­ku­mi­nuu­teil­la pyö­reä­pos­ki­se­na nuo­ru­kai­se­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Ei-anamorfinen kuva. Latteat värit, pehmeä kuva. Sävyt vähissä. Ääniraita ei juurikaan kuulosta 5.1:ltä elokuvan alkupuolella, mutta piristyy myöhemmin kummasti. Traileri, ohjaajan ja käsikirjoittajien kommenttiraidat. Kannen ilmoittamaa erillistä soundtrackia tai faktaruutuja ei löydy. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy