Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Vihollinen porteilla

Enemy at the Gates 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 125 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Vain venäläi­set – hätä­ta­pauk­ses­sa suo­ma­lai­set – osaa­vat näy­tellä slaa­ve­ja us­kot­ta­vas­ti.

Vain venäläi­set – hätä­ta­pauk­ses­sa suo­ma­lai­set – osaa­vat näy­tellä slaa­ve­ja us­kot­ta­vas­ti. Rans­ka­lai­nen Jean-Jac­ques An­naud me­nee sa­maan lan­kaan kuin jen­kit en­nen häntä: Sta­ling­ra­din tark­ka-am­pu­jia on vai­kea ku­va­ta us­kot­ta­vas­ti ame­rik­ka­lai­sil­la ja brit­tiläi­sillä ak­sen­teil­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstra-osastosta löytyvät traileri, 20 min mainosdokumentti, 15 min haastatteluja ja yhdeksän poistettua kohtausta. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy